U bent hier: Home / Over ons

Vind je hier.

Ons departement

Een algemene voorstelling van het departement vind je hier (PDF – 5MB).

Medewerkers

Raadpleeg het organigram van het Departement Natuurkunde en Sterrenkunde voor een overzicht van alle medewerkers.

Bezoek en rondleidingen

Groepen en scholen zijn na afspraak welkom voor een rondleiding in onze onderzoekslabo’s en een informele ontmoeting met de onderzoekers. Meer info.

Hiernaast biedt ook de Faculteit Wetenschappen een mooi aanbod voor scholen aan.

Colloquia

Het departement Natuurkunde en Sterrenkunde organiseert 5 keer per academiejaar een colloquium. Het doelpubliek zijn studenten vanaf 3de bachelor, doctorandi, post-docs, wetenschappelijke medewerkers, professoren, geïnteresseerden in wetenschappen en fysica. De colloquia gaan in principe door op de laatste woensdag van de maanden oktober, november, februari, maart en april. Ze worden steeds op deze website aangekondigd.